Geolocation error:
Sorting:
Öinen näkymä Sturenkadulle Hämeentien risteykseen. Vasemmassa reunassa on Sturenkatu 49. talo ja näkymä Vallilan rauta -myymälään. Toisella puolella katua on nähtävissä Sturenkatu 40. talon päätyä ja Paavalinpuiston reunaa. 8-raitiovaunu lähestyy risteystä. Airamin Helsinki-aiheisia mainos- ja referenssikuvia katuvalaistuksesta. Airam Electric Oy Ab:n  kuvamateriaalia. navigate_before navigate_next
Approximate address: Sturenkatu 40, 00550 Helsinki, Finland
Mr-studio Oy, valokuvaaja
Öinen näkymä Sturenkadulle Hämeentien risteykseen. Vasemmassa reunassa on Sturenkatu 49. talo ja näkymä Vallilan rauta -myymälään. Toisella puolella katua on nähtävissä Sturenkatu 40. talon päätyä ja Paavalinpuiston reunaa. 8-raitiovaunu lähestyy risteystä. Airamin Helsinki-aiheisia mainos- ja referenssikuvia katuvalaistuksesta. Airam Electric Oy Ab:n kuvamateriaalia.
Night view of Sturenkadu on the Hemeentien crossroads. On the left edge is the 49th house of Sturenkatu and the view of Vallila Iron Store. On the other side of the street you can see the end of the 40th house of Sturenkatu and the edge of the Pope Park. 8-trailer approaches the crossroads. Airam Helsinki advertisements and references on the street screening. Airam Electric Oy Ab photo material.
1976
local_offer
account_balance
add_location Add a geotag
add_a_photo Add a rephoto
Annotate
Categorize
Transcribe
Edit picture
Show annotations
IIIF