Geolocation error:
Sorting:
Entinen Brummerin panimo, Albertinkatu 42:ssa, Albertinkadun ja Eerikinkadun kulmassa. Lähellä kuvan vasenta reunaa näkyy Albertinkatu 40 ja sen ja kulmatalon väliin rakennettu portti sisäpihalle. Panimorakennuksen seinustaa on korjattu vaalealla laastilla etenkin ikkunoiden ympäriltä. Katon reunalla ja katuojassa on vanhaa puoliksi sulanutta lunta. Katu ja osaksi jalkakäytävä on kivetty mukulakivin. Valokuva on otettu risteyksen vastakkaiselta puolelta. Vasemmalla oleva rakennus kuului entiseen Brummerin panimoon. ja on Eerikinkadun ja Albertinkadun risteyksen kulmatalo. Pihapiirin rakennusten välissä häämöttää portti, joka antaa Albertinkadulle. Portin takana näkyvä rakennus on Albertinkatu 33. Piha on lumen peittämä, mutta lunta ei ole hangeksi asti. Sähkölangat kulkevat pihan poikki vasemmalta ylhäältä keskelle valokuvaa. Valaistus on hämärä. navigate_before navigate_next
Approximate address: Albertinkatu 42, 00101 Helsinki, Finland
Tuntematon, valokuvaaja
Entinen Brummerin panimo, Albertinkatu 42:ssa, Albertinkadun ja Eerikinkadun kulmassa. Lähellä kuvan vasenta reunaa näkyy Albertinkatu 40 ja sen ja kulmatalon väliin rakennettu portti sisäpihalle. Panimorakennuksen seinustaa on korjattu vaalealla laastilla etenkin ikkunoiden ympäriltä. Katon reunalla ja katuojassa on vanhaa puoliksi sulanutta lunta. Katu ja osaksi jalkakäytävä on kivetty mukulakivin. Valokuva on otettu risteyksen vastakkaiselta puolelta. Vasemmalla oleva rakennus kuului entiseen Brummerin panimoon. ja on Eerikinkadun ja Albertinkadun risteyksen kulmatalo. Pihapiirin rakennusten välissä häämöttää portti, joka antaa Albertinkadulle. Portin takana näkyvä rakennus on Albertinkatu 33. Piha on lumen peittämä, mutta lunta ei ole hangeksi asti. Sähkölangat kulkevat pihan poikki vasemmalta ylhäältä keskelle valokuvaa. Valaistus on hämärä.
Former Brummer brewery, Albertinkatu 42, at the corner of Albertin Street and Eerikinkatu. Close to the left edge of the picture is shown by Albertinkatu 40 and the gate built between it and the corners of the inside garden. The wall of the brewery building has been repaired with a bright ceiling, especially around the windows. On the edge of the roof and on the roof there is an old snow semi-smelted. The street and part of the foot corridor are stoned with mukulakive. The photo is taken from the opposite side of the crossing. The building on the left belonged to the former Brummer brewery. And there is the corner house of the crossing of Eerikinkatu and Albertinkatu. Between the buildings of the yards, the gate that gives Albertin Street is thrown away. The building that is visible behind the gate is Albertinkatu 33. The yard is covered by snow, but the snow is not until the catch. The electric wires pass through the yard from the left top to the middle of the photograph. The lighting is dark.
1925
local_offer
account_balance
add_location Add a geotag
add_a_photo Add a rephoto
Annotate
Categorize
Transcribe
Edit picture
Show annotations
IIIF